Don Jr forelsker seg i en parodi på Twitter-kontoen som roper ut Aretha Franklin

Don Jr forelsker seg i en parodi på Twitter-kontoen som roper ut Aretha Franklin

Donald Trump Jr har blitt latterliggjort etter at han så ut til å falle for en parodi på Twitter-kontoen som kalte ut Aretha Franklins “Natural Woman” å bli forbudt.

Kontoen, The Trans Cultural Mindfulness Alliance (TCMA), som sier at den drives fra Oslo, Norge, postet at sangen fra 1967 var “støtende for transkvinner” og burde fjernes fra Apple og Spotify, men la senere til at innleggene var “satire”.“Det finnes ikke noe slikt som en “naturlig” kvinne,” forklarte innlegget, og la til at hun “foreviger flere skadelige anti-trans-stereotyper” og har “hjulpet til med å inspirere til onde handlinger mot transkjønnede kvinner.”

Selv om det var satirisk, utløste argumentet om at «Natural Woman» burde forbys raseri fra mange Twitter-brukere, inkludert den tidligere presidentens sønn.

“Jeg støtter Aretha Franklin. Jeg står med klassiske, amerikanske og legendariske sanger,” sa Mr. Trump Jr i en video delt på sosiale medier.

Advokat Ron Filipkowski tvitret at Trump Jr «har blitt den siste høyresiden til å knekke over den norske parodikontoens innlegg som krever at Apple og Spotify fjerner Aretha Franklins naturlige kone».— Utgir han seg ikke for å være en leder? Har han ikke en bedrift å drive? Hvem har tid til å tulle om alt og alt på Twitter? Åh. Ikke sant. En ubrukelig rubin,» Twitter-bruker Matt Flammable skrev.

“Det er morsomt hvor mye han prøver å etterligne pappa. Hans små manerer og nyanser av tale … alt for å få pappa til å elske ham! Jason Cirillo la til.

«Kommer aldri til å glemme farens rørende minne-tweet der han nevnte «hun jobbet for meg»», sa Leif Erickson skrev.

Etter Franklins død i 2018 tvitret daværende president Donald Trump: “Jeg vil starte i dag med å uttrykke min kondolans til familien til en jeg kjente godt. Hun jobbet for meg mange ganger. Hun var fantastisk.

I en andre tweet skrev han: «Sjelens dronning, Aretha Franklin, er død. Hun var en flott kvinne, med en fantastisk gave fra Gud, stemmen hennes. Vi kommer til å savne henne!”

I videoen hans som svarte på TCMAs tweet, raste Trump Jr mot den “våkne mengden”.

«Nå må de angripe sangen Natural Woman. Men jeg blir fortalt folk, jeg blir fortalt at transkvinner er kvinner. Ikke sant?” sa han. “De kan amme, de kan bli gravide, de kan gjøre alt en kvinne kan gjøre.”

“En biologisk mann som driver med kvinneidrett er en naturlig kvinne som driver med disse idrettene, ikke sant? Så nå har de et problem, la han til.

“Tenk på det et sekund, en som var en pioner innen musikk, sannsynligvis en av hans mest kjente hits, det vet alle. Alle kjenner sangen, men vet du hva, dette gjør dem litt ukomfortable, venner.

Kritikere påpekte at TCMA-kontoen så ut til å forsøke å fyre opp flammene fra venstre-høyre-kulturkrigen med innlegg som “det har ikke vært noen meningsfulle studier om kjæledyrs kjønnsidentitet” og “det virker meningsløst, men mange barn lærer sjangeren”. av kjæledyrene deres … bare fordi du tar med deg et “kjønnet” kjæledyr hjem, la barnet ditt velge kjønn på kjæledyret – ikke tilordne det en “etter vilje” .

“Du trenger ikke å blø for å få mensen. Du trenger ikke å ha eggløsning for å få mensen,” skrev kontoen. “En menstruasjon er en sinnstilstand mer enn en tilstand av å være ekte.”

Etter Franklins virale innlegg insisterte personen bak TCMA-kontoen på at det var en parodi.

“Dette er en parodikonto,” sa den anonyme personen. iHeartRadio. “Jeg hadde aldri forestilt meg at noen skulle ta det seriøst lol.”

De la til at det var en kommentar til «våknet»-kultur og «mediedumhet».

Adressering til Daglig postsa kontosjefen: “Dette er satire, det er ingen ekte TCMA som jeg parodierer på. Dette er en kommentar til tilstanden til “woke”-bevegelsen generelt.

Men i en siden slettet tweet skrev kontoinnehaveren “for å avklare, TCMA er ikke en parodiorganisasjon,” og sa at menneskene bak kontoen “er en gruppe transpersoner som søker å gjøre kultur mer rettferdig for transpersoner”.

Etter å ha lagt til og fjernet ordene “PARODY/SATIRE” fra biografien hans kontoen beskriver seg selv nå som “grunnlagt i januar 2023 utelukkende av transpersoner som fremmer kulturell endring for å sikre transinkludering. Hvis du tror dette er en travesti, er det det”.

Kontoen ser ut til å ha blitt opprettet i januar 2009, men dens første offentlige tweet var 20. januar i år.